Održan KT kup SRS 2019

Na Malu Gospojinu, u subotu 21.09.2019. godine, održan je tradicionalni KT kup SRS za 2019. godinu, u kojem su učešće uzele stanice i iz našeg kluba. U ovom takmičenju, mogu da učestvuju i strane stanice i da konkurišu za neku od nagrada. Od stanica iz “Elektrona”, učešće su uzeli Ivica Destanović YU4ZZ, Milan Jokić YT5JLA i Petar Petrović YU4USS čiji log greškom nije poslat.
Veliki broj domaćih i stranih stanica se takmičio u 4 vremenska perioda i to 2×2 (CW i SSB) i ostvareni su gotovo rekordni brojevi veza. Šteta je što još neko od naših članova nije učestvovao jer su pile-upovi na momente bili neverovatni. Ostvareni su zadovoljavajući rezultati koji uvek mogu da budu i bolji. U galeriji ispod možete videti nezvanične rezultate.

U narednom periodu, naš klub očekuje jedna lepa aktivnost, a to je “Memorijal Goran Savić YT2A” koji se svake godine održava pred kraj meseca septembra, a u znak sećanja na tragično nastradalog pilota Vojske Srbije i velikog druga i aktivatora Flore i Faune iz Srbije. Ove godine ponovo u Zasavici, ali o tome nakon završene aktivacije.