Rezultati martovskih takmičenja

Mart mesec je po pravilu prepun takmičenja, te su naši “contestmen” imali pune ruke posla. Idemo redom. Par dana pre objavljivanja zvaničnih rezultata februarske etape YU KT maratona, održano je takmičenje HF Kup SRRS, u kom su učešće uzele i naše stanice. U kategoriji male snage do i ispod 150W, učestvovali su Pantelić Vladeta YU5CER, Ratko Tomić YT8TR i Petar Petrović YU4USS i zauzeli 25., 27. i 29. mesto. U kategoriji velike snage preko 150W učestvovao je predsednik kluba Ivica Destanović YU4ZZ i zauzeo 12. mesto. Zvanične rezultate ovog takmičenja, možete pogledati na sledećem linku.
10.03.2017. je održana i martovska, treća po redu, etapa YU KT maratona, gde su učešće ponovo uzele tri naše stanice i to: klupska YU1AFV, na čiji znak su radili Petar Petrović YU4USS i Milan Jokić YU4JLA, zatim Pantelić Vladeta YU5CER i Ivica Destanović YU4ZZ. Prijavljene rezultate možete videti na slici ispod ove vesti.
A juče i prekjuče, održano je i veliko međunarodno takmičenje na kratkim talasima CQ World Wide WPX Contest SSB, gde su učešće uzele stanice: Ivica Destanović YU4ZZ, Petar Petrović YU4USS i Marija Kukulić YU4RAB. Za nekoliko dana će izaći preliminarni rezultati o kojima ćemo vas obavestiti.